Staňte se měsíčním hrdinou!

Greenpeace ČR

Je to malý krok pro Vás,
ale velký skok pro planetu

Vydejte se na odvážnou misi a pomozte chránit to, na čem Vám záleží. Stanete se tak součástí řešení, které tak moc chceme vidět. Navíc budete moci přidat i svého vlastního ekosmonauta se vzkazem :)
Již se přidalo 354 dárců
Jan
Pattik
Kateřina

Co je klub měsíčních hrdinů?

Lidé, kteří finančně podporují Greenpeace měsíčně, zajišťují finanční stabilitu, nezávislost a akceschopnost. Jsou to skuteční přátelé Greenpeace, kteří nám pomáhají dlouhodobé kampaně dotáhnout do vítězného konce. Některé projekty Greenpeace trvají třeba i několik let a jsou velice nákladné. Existovat můžou jen díky lidem, co to s ochranou přírody myslí vážně. Přidejte se k nim!

Podporujte měsíčně

Projekty 2017- 2019

Můžeme plánovat aktivity a rozvoj organizace na rok a více dopředu. Stejně tak, jako to dělají naši (často velmi bohatí) protivníci. Bez jistoty dlouhodobého financování bychom některé projekty museli pozastavit, nebo zrušit úplně.

Finanční nezávislost

Abychom si zachovali nezávislost v našich postojích a činech nepřijímáme žádné finanční dary od států, politických stran, firem ani od nadací s nimi spojených. Naše veškeré financování závisí čistě na podpoře jednotlivců.

Náhlé události

V dnešním neklidném světě potřebujeme mít dostatek financí na rychlou reakci a řešení náhlých událostí, jako jsou přírodní katastrofy, nečekané změny v politických rozhodnutích, nebo nepředvídatelné kroky našich protivníků.

Darujte měsíčně

Lidé, kteří podporují ochranu přírody pravidelně jsou oporou a jistotou, že v naší práci nepolevíme a můžeme i nadále pokračovat. Víme jak na to, ale bez Vás to nedokážeme.

Můj dar bude

200 Kč 350 Kč 500 Kč 750 Kč 1000 Kč Jiná částka:  Kč

Kontaktní údaje

Váš vzkaz (zobrazí se u Vašeho kosmonauta)

Způsob platby daru

Nepřekročte platnost karty!

Greenpeace ČR využívá darovací portál DARUJME.CZ. Kliknutím na tlačítko "Darovat nyní" souhlasíte s provozními podmínkami.